Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képek, kisfilmek képes leírás - Bulgária.tlap.hu
részletek »

Képek, kisfilmek - Bulgária.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulgaria.tlap.hu » Képek, kisfilmek
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Élménybeszámolók - Bulgária

Élménybeszámolók - Bulgária

Élménybeszámolók - Részlet a beszámolókból: Sziasztok! Idén úgy döntöttünk hogy Görögország helyett, most Bulgáriát választjuk. Az Aeolus ut. irodába kötöttük meg a szerződést, ahol közölték hogy kitelepített magyar nyelvű idegenvezetőnk lesz. Az országról semmiféle felvilágosítást nem tudtak adni, mi néztünk utána hogy a hivatalos fizető eszközük a leva... 10-én indultunk, Csak 45 percet késett a busz. 11-én hajnali 6-kor meg is érkeztünk a busszal, délután 1-ig várni kellett a szobára.

Bulgária uralkodói

Bulgária uralkodói

A bolgár történelem egyes szakaszaiban másképpen nevezték a balkáni birodalom vezetőjét. A korai időkben, a bolgár állam megszületésének idején az uralkodók a baltavar címet vették fel, amely magyarra fordítva körülbelül azt jelenti, hogy az avarok ura. Később a kán, majd a kagán címet vették fel Bulgária urai. I. Szimeon vette fel a bolgár uralkodók legtovább érvényben maradó címét, a cári címet. Ezt a magas rangot jelző uralkodói címet Szimeon akkor vette fel, amikor 913-ban győzelmet aratott az örök rivális Bizánc felett.

Bulgáriai képgyűjtemény

Bulgáriai képgyűjtemény

Bulgáriai képgyűjtemény: A bolgár történelem, Barlangok Bulgáriában, Kolostorok Bulgáriában, A hagyományos bolgár ház, Állatok Bulgáriában, Népi ételek Bulgáriában, Növények Bulgáriában, Bulgária városai

Zlatni Pyasatsi fotóalbum

Zlatni Pyasatsi fotóalbum

Zlatni Pyasatsi galéria. Zlatni Pyasatsi utazás, nyaralás - galéria albumok. Ezen a honlapon rengeteg fénykép található egész Zlatni Pyasatsiról. A Zlatni Pyasatsi utazásokról, tengerről és a nevezetességekről egyaránt megtalálhatóak a fotók, albumok.

Tuti menü